Patboy, nie pomyslales ze to moze ty jesteś zbyt "zholendryzowany" ? To samo można powiedzieć o tobie siedzisz tu tyle czasu, naprawdę gratuluje, ale moze faktycznie zapomniales ze Polacy tez wynoszą duzo dobrego akurat w tym temacie uzdolnienie do zawodów. ciągle słyszę jak to polacy sie nie zachowują i jacy są zli. Moze także popadles w rutynę opini...zastanów sie.... Co do fryzjera tak jak napisałam bylam, widziałam, wręcz odczulam zrazilam sie i tyle, koniec mojej opini. Nie było problemu z komunikacją, co do osoby, kobietka była naprawdę sympatyczna i przemila...ale jak inaczej lepiej pierwsze co mówić o niezajomosci języka...a coraz wiecej ludzi rozpoczyna tu naukę języka...nie są to juz osoby które przyjechały sobie zajarac i sie bawić ale myślą przyszlosciowo... I takich ludzi, młodych ludzi spotykam na codzień....
Co do tematu moze ktoś sie wypowie gdzie( nie koniecznie polskich ) my kobietki możemy skorzystać z ciekawych usług kosmetycznych?
Co do tematu moze ktoś sie wypowie gdzie( nie koniecznie polskich ) my kobietki możemy skorzystać z ciekawych usług kosmetycznych?